Verhuur informatie

Verhuur informatie

VERHUUR INFORMATIE
Capaciteit

Het scoutingkampeerterrein heeft een capaciteit van maximaal 200 kamperende personen tegelijkertijd, eventueel verdeeld over meerdere groepen.
De situering van de groepen op het terrein vindt plaats in overleg met de beheerder.

Toiletvoorzieningen en watertappunten
Verspreid over het terrein bevinden zich diverse toiletunits. Centraal op het terrein staat een grote sanitaire voorziening. Bij elke voorziening is ook een watertappunt.

Pionierhout
Er is voldoende pionierhout beschikbaar voor een aantal groepen.

Kampvuur en kookvuren
Voor de mogelijkheden zie het kampregelement

Tarieven
Het overnachtingtarief voor scoutingleden bedraagt € 3,75 per persoon per nacht.
Voor het gebruik van het terrein alleen overdag wordt € 2,00 per persoon in rekening gebracht.

Borg
Voor het gebruik van het terrein en de sanitaire voorzieningen dient een borg te worden voldaan van €150,- per week, of €50,- per weekend. De borg dient bij aankomst contact te worden voldaan aan de beheerder. Schades van grotere omvang, evenals schade aan natuur worden verhaald op de veroorzaker. Als niet aanwijsbaar is wie deze schade heeft toegebracht, worden de kosten verhaald op alle huurders gedurende die periode samen

Beheerdersgebouw
Bij hoge uitzondering en slechts na overleg met de beheerder is het mogelijk dit gebouw te huren.
Hiervoor wordt dan een extra bedrag in rekening gebracht. De deel van dit bouwwerk heeft een kookgelegenheid met aanrecht en een stookgelegenheid. Ook is er een toilet aanwezig. Er is gas en water, maar geen elektriciteit.

Caravan en Camper gebruik
Bij hoge uitzondering en slechts na overleg met de beheerder is het mogelijk om met een caravan en/of een camper op het terrein te overnachten.
Hiervoor wordt dan een apart tarief in rekening gebracht.

Hoe te reserveren
U kunt uw reserveringen regelen via:
Mevr. Shelly Stegeman
tel: 06-51896803

Het is mogelijk om, in het kader van de voorgenomen reservering twee weken optie te nemen op het terrein of een gedeelte ervan. Afspraken voor bezichtiging van het terrein kunnen binnen die termijn worden geregeld. Na veertien dagen vervalt deze optie.
Wanneer er sprake is van een kamp voor meer dan 80 deelnemers bestaat de mogelijkheid (bijna) het gehele terrein te boeken. Want: Leden van de NTKC hebben altijd toegang. Onafhankelijk van het aantal uiteindelijke gebruikers/ kampeerders wordt in zo’n geval voor een minimum van 80 deelnemers een rekening geschreven, ook als het uiteindelijke deelnemersaantal kleiner is dan 80.
Een reservering is pas definitief indien een afgesproken aanbetaling is voldaan op onze rekening en het door de beheerder ondertekende reserveringsformulier door u is terugontvangen.

Reserveringsformulier
•    Klik hier voor het reserveringsformulier.
•    Vervolgens kunt u dit invullen en ondertekenen
•    Opsturen naar  Shelly Stegemanof per e-mail naar verhuur@www.beundersveld.nl

Betaling
Uiterlijk 14 dagen voor aanvang van het kamp moeten de totaalverschuldigde kampkosten zijn voldaan op bankrekningnummer NL65 RABO 0108 5149 19 t.n.v. Scouting Buitencentrum Beundersveld, Muldermanshoek 15, 7546 BW Enschede tel. : 053-4772690

Annulering
Annulering van de huurovereenkomst kan kosteloos tot 14 dagen voor aanvang van het kamp. Bij latere annulering worden geen gelden geretourneerd.